Ülke Bilgileri
Ülke Resmi Adı Nijerya Federal Cumhuriyeti
Bayrak  
Başkent Abuja
Nüfus 149.229 Milyon
Yüzölçümü 923.768 Km2
Para Birimi Nijerya Nairan (NGN)
Milli Gelir 357.2Milyar Euro
Enflasyon %11.5
İşsizlik Oranı %4.9
Yaşam Süresi Kadın 47.6 - Erkek 46.1
Telefon Kodu +234
Vize Tipleri
Nijerya Ticari - Şirket Ortakları Vizesi
Nijerya Ticari - Çalışan Vizesi
Nijerya Turistik - Şirket Ortakları Vizesi
Nijerya Turistik - Çalışan Vizesi
Nijerya Turistik - Emekli Vizesi
Nijerya Aile Ziyareti Vizesi
Nijerya Transit Vizesi
Nijerya Eğitim - Öğrenci Vizesi
Vize Başvuru Formları
Nijerya Ticari - Şirket Ortakları Vizesi Başvuru Formu
Nijerya Ticari - Çalışan Vizesi Başvuru Formu
Nijerya Turistik - Şirket Ortakları Vizesi Başvuru Formu
Nijerya Turistik - Çalışan Vizesi Başvuru Formu
Nijerya Turistik - Emekli Vizesi Başvuru Formu
Nijerya Aile Ziyareti Vizesi Başvuru Formu
Nijerya Transit Vizesi Başvuru Formu
Nijerya Eğitim - Öğrenci Vizesi Başvuru Formu
Büyükelçilik / Konsolosluk 
Nijerya Büyükelçiliği
Uğur Mumcu Sokağı No:56 06700 G.O.Paşa Ankara
Telefon : (+90) 312 448 10 77
Fax : (+90) 312 448 10 82
Email : embassynigeriaturkey@yahoo.co.uk
Acil Vize Hattı
Cep : +90 533 162 89 72
Nijerya Vizesi Ticari - Şirket Ortakları Gerekli Evrak Listesi

Nijerya'ya seyahatinizin dönüş tarihi itibariyle en az 6 ay geçerliliği ve kullanılabilir vize için boş sayfaları olan pasaport.Eğer var ise eski pasaportlarınız.(Pasaport hamilinin imzası bulunması ve pasaport'un yırtık ve yıpranmamış olmaması gerekmektedir.)
Eksiksiz ve okunaklı bir biçimde doldurulmuş ve müraacatçı tarafından bizzat imzalanmış 1 adet Nijerya vizesi başvuru formu
Nijerya Büyükelçiliği'ne hitaben şirket antetli kağıdına yazılacak olan garanti yazısı - İmza sirkülerinde imza yetkisi olan kişi tarafından imzalanması gereken başvuru dilekçesi. Bu dilekçede başvuru sahibinin tüm seyahat detayları masrafları şirket tarafından karşılanacağının yazılı olması gerekmektedir.
Nijerya'da ziyaret edilecek bir şirket ise; bu şirketin antetli kağıdına düzenlenmiş, başvuru sahibinin pasaport numarasının ve isminin yer aldığı davetiye.
Nijerya'daki davetiyeyi gönderen firmanın kuruluş gazetesi(Certificate of Incorporation)
Nijerya'daki davetiyeyi gönderen firmanın son 3 yıllık gelir vergisi belgesi.(Tax Clearance Certificate)
Davetiyeyi imzalayan kişinin Kimlik fotokopisi veya Pasaport fotokopisi
Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet arka fonu beyaz fotoğraf.
Şirketin yürürlükte olan imza sirküleri fotokopisi.
Şirketin son 3 ay tarihli faaliyet belgesi fotokopisi.
Ticari sicil gazetesi fotokopisi. (Şirketin yer aldığı ilan net olarak okunabilmelidir)
Şirketin son vergi dönemine ait vergi levhası fotokopisi.
Konfirmeli uçak bileti rezervasyonu.
Vekaletname. (Acentamız sizin adınıza Nijerya vize başvurusunda bulunacağı için yetki belgesi vermeniz gerekmektedir.)
Banka hesap cüzdan fotokopileri ( güncel tarihli, hesap hareketli ve bakiyesi bulunan)

Önemli Notlar

Nijerya vizesi işlem süresi 4 iş günüdür. İstisnai durumlarda bu süre uzayabilir.
Nijerya vizesi, acentamız aracılığı ile alınabilir.
Tüm T.C vatandaşları pasaportlarına sahip yolcular Nijerya vizesi almak zorundadır.

Konsolosluk Vize Harç Ücretleri ve Servis Ücreti

Nijerya Vizesi Konsolosluk/Büyükelçilik Harç Ücreti / Zorunlu(Tek Giriş)
90,00 TL
Nijerya Vizesi Konsolosluk/Büyükelçilik Harç Ücreti / Zorunlu(Çok giriş - 6 aylık)
140,00 TL
Nijerya Vizesi Konsolosluk/Büyükelçilik Harç Ücreti / Zorunlu(İdari Harçlar)
30,00 TL
ATN Vize Servis Ücreti
80,00 TL

Vize Talep Formu
Şirket/Kurum Adı
Ad Soyad
Email
Telefon / Cep
İletişim Birimi
v
Bize Nasıl Ulaştınız?
v
<< Gönder >>
İletişim | Hakkımızda | Gizlilik Politikası | Sipariş & İptal Şartları © 2010-2011 ATN Travel & Event Management. Tüm hakları saklıdır.